Working together for green, competitive and inclusive Europe

CPVA pareiškėjams ir projektų vykdytojams: klausiame jūsų dėl CPVA veiklos skaidrumo

Kaip ir kasmet Centrinė projektų valdymo agentūra (CPVA) organizuoja savo administruojamų programų, tarp jų ir EEE bei Norvegijos finansinių mechanizmų, pareiškėjų ir projektų vykdytojų, apklausą apie CPVA veiklos skaidrumą.
 
„Skaidrumas mums – tai veikimas atvirai, sąžiningai, pasitikint vieni kitais. Tai viena iš keturių mūsų organizacijos vertybių, labai svarbus mūsų veiklos pamatas. Ši reguliariai organizuojama skaidrumo apklausa mums itin vertinga, nes leidžia pasimatuoti, ar veikiame taip kaip ir deklaruojame. Džiaugiuosi, kad iki šiol išlikome ištikimi savo įsitikinimams, - sako CPVA direktorė Lidija Kašubienė. - Iš anksto dėkoju mūsų klientams už nuomonę. Kviečiame aktyviai įsitraukti, padėti mums tobulėti“.
 
Apklausoje teiraujamasi ne tik apie galimas darbuotojų korupcijos, nesąžiningumo, nešališkumo apraiškas, bet ir domimasi, ar organizacijos sprendimai buvo suprantami, aiškūs.
 
CPVA veiklos skaidrumo apklausoje, kuri skirta CPVA pareiškėjams bei projektų vykdytojams, kviečiame sudalyvauti paspaudus šią nuorodą. Atsakymų lauksime iki 2023 m. balandžio 4 d. Apklausa anoniminė. Jūsų nuomonė mums labai svarbi. Dėkojame iš anksto.
Bendraukime