Naujienos

Kviečiame pažiūrėti, kaip sekasi tarptautinio projekto „Babelio bokštas“ kūrėjams…

Nuo rugsėjo 6 dienos Kauno rajono mokyklose prasidėjo tarptautinio projekto „Babelio bokštas“ interaktyvaus teatro dirbtuvės, skirtos jaunimui nuo 14 metų. Jo tikslas – pažvelgti į globalias problemas jauno žmogaus akimis, jas aktualizuoti interaktyvaus teatro kalba. Kasdieną visuomenę pasiekia informacija apie geopolitines permainas. Kaip jas vertina jaunas žmogus? Kaip jis mato save jose, kokią  ateitį mato, rūpinasi ar ne dėl klimato kaitos, dėl demokratiškumo principų nykimo šiuolaikinėje visuomenėje, ar mato save kaip individą ar visuomenės narį?

"Tower of Babel" pristatantį filmuką rasite paspaudę čia.

Kuriamo spektaklio režisierė iš Norvegijos Hilde Brinchmann, remdamasi gerai žinomu bibliniu motyvu apie Babelio bokštą, konstruos epinį pasakojimą apie tikėjimą ir galimybes, o spektaklio dalyvius kvies tapti istorijos pasakotojais.


Daugiau apie projektą:


https://dramosteatras.lt/lt/tarptautinis-projektas-babelio-bokstas-pradetas-edukacijomis-mokyklose/ https://www.eeagrants.lt/programos/projektai/program/7/id/157/interaktyvaus_spektaklio_babelio_bokstas_sukurimas


Projektas finansuojamas Islandijos, Norvegijos ir Lichtenšeino - 96 007,81 Eur, bendrojo finansavimo - 16 942,56 Eur ir nuosavomis -14 200,00 Eur – lėšomis.
 

Media galerijos

Bendraukime